Ock

Ortaköy Hasan Lami Anaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında masal anlatıcısı Hakan ÖZMEN hocamız ile bir araya geldik. Hakan ÖZMEN hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Ortaköy Hasan Lami Anaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz!

Ara

MÜDÜR YARDIMCIMIZ KEVSER SELÇUK TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMAYA DAİR BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJEMİZ KAPSAMINDA AİLELER İLE  TOPLANTI YAPILARAK PROJE HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Ara

Ortaköy Hasan Lami Anaokulu olarak Diimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyoruz!

Ara

ORTAKÖY HASAN LAMİ ANAOKULU OLARAK, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE BİZ DE VARIZ!