Ortaköy Hasan Lami Anaokulu

(0 482 ) 236 1003
ORTAKÖY/MARDİN
Vizyon
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak
Misyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfında yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08.30-13.30
Minibüs
Yerleşim Yeri
Ortaköy Beldesi Mardin Artuklu ilçesine bağlıdır.Ortaköy Beldesinin nüfusu yaklaşık 10000 civarındadır.Halk genelde geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır.Hasan Lami Anaokulu beldenin tek anaokulu konumundadır.
İlçe Merkezine Uzaklık 13 KM