DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!

Ortaköy Hasan Lami Anaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz!

4/A Menekşeler sınıfı olarak Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında “Büyüteç” adlı kitabı okuyup buna bağlı olarak etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

21-12-2023

4/C Sümbüller sınıfı olarak Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bu hafta “Büyüteç” kitabını okuduk. Günlük akış planına uygun olarak kitap okuma sonrası etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

21-12-2023

5/A Orkideler sınıfı olarak Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında “Büyüteç” adlı kitabı okuduk. Sonrasında kitaba yönelik Türkçe dil, okuma yazmaya hazırlık ve sanat etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Aşağıda etkinliklerimizin fotoğrafları yer almaktadır.

21-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 12:05 - Görüntülenme: 65