DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJEMİZ KAPSAMINDA AİLELERİMİZLE BİR ARAYA GELİYORUZ!

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJEMİZ KAPSAMINDA AİLELER İLE  TOPLANTI YAPILARAK PROJE HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Projemiz kapsamında velilere "Dilimizin Zenginlikleri" projesi hakkında toplantı yapılarak gerekli bilgiler verildi.

Velilerimiz ile birlikte kitap okuma etkinliği yapıldı. Velilerimiz bu etkinliğe gözlemci olarak katıldılar. Seçilen kitap ilk olarak çocuklara ve velilere tanıtıldı ardından okundu. Son olarak da kitap ile ilgili değerlendirme konuşmaları yapıldı.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ailelerin ve çocukların birlikte katılım göstereceği Söyle-Çiz etkinliğini yaptık. Aynı zamanda hikaye tamamlama etkinliğini de gerçekleştirdik.

Değnek adam isimli hikâye kitabı veli katılımıyla etkileşimli şekilde okundu, içerisinde geçen bilinmeyen kelimelerin anlamları görseller yardımıyla açıklandı sonrasında bütünleştirilmiş sanat etkinliği olarak veliler ve öğrenciler birlikte değnek adam-değnek kadın bebekleri yaptılar.15-12-202315-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 12:17 - Görüntülenme: 52